Bejelentés


Rejuvenate Live! Megoldás a fiatalos bőrre!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

A szép bőr tudománya!

A Termék: Ageless (Kortalan)

A világ leghatásosabb öregedés elleni alapanyagaiból, különlegesen összeállított Ageless, amelyet a Rejuvenate Worldwilde világszerte ajánl. Ez az első és egyetlen ilyen termék ebben a kategóriában.

10 évvel fiatalabbnak nézel ki, ahogy el kezded használni. Érezni és látni fogod magadon a Glycosaminoglycan, Elastin a Collagen fiatalító hatását ahogy feszesebbé és simábbá teszi a bőröd.

Ezek a kulcs-alapanyagok növelik a bőröd bársonyosságát is, mivel növelik a bőr Hydratacios szintjét, és serkentik a bőrödet, hogy kitöltse a ráncok redőit, és fiatalabbnak látszódj.

Tapasztald meg az azonnali hatást, hogy 10 évvel fiatalabbnak látszódj, és érezd perceken belül a hatást!

Sokkal több, mint csak egy gyors változás…

Míg az azonnali hatása az Ageless öregedés elleni szérumnak lélegzetelállító, a hosszú távú eredményei még ennél is megdöbbentőek!

Olyan összetevőkkel, mint Aloe Vera gél, Coenzim Q10 és más a világ leghatalmasabb természetes antioxidáns kivonataival meg tudod fordítani az öregedési folyamatot, visszafiatalítani a bőrödet, ifjúkori ragyogásában és szépségében.

Ezek az összetevők megteremtik az új sejtek termelésének és a sejtek megújulásának a feltételeit, miközben segítik a bőr rendellenességeinek megszüntetését, mint pl. elszíneződés, öregkori foltok, és ezzel a bőr anyagát tisztábbá, ragyogóbbá teszi, amely egyre erősödik minden egyes használattal.

Összetevők:
A formula alap összetevői:
Aloe Vera zselé és Citrus Aurantium
Természetes bársonyosító és bőr-kondicionáló agens.
Elősegíti az új bőrsejtek keletkezését a sejtek macrophag funkciójának a növelése által.
Hydrlizalt Elastin és Oldott Collagen:
Ugyanaz, mint az előző fejezet: Aloe…
Coenzim Q10:
Coenzim Q10 nélkülözhetetlen az elektron átvitelhez, amely a sejtek megújulása és termelődése közben játszódik le.
Glycosaminoglycans, Panthenol és Allantoin:
Ezek a tápanyagok bársonyosítják és erősítik a bőrt az által, hogy segítenek megtartani a természetes tápanyagot, mint pl. a Pro Vitamin B5. Ezeknek egy egyesített keratolytik hatásuk van az által, hogy növelik a sejten kívüli mátrix víztartalmat, és megerősíti a bőr jó kinézését az által, hogy feszesebbé teszi és betölti a ráncok réseit, már percekkel a használat után.

Következő összetevők:
Plusz a természet legfinomabb 12 gyümölcséből és zöldségéből készült kivonat:
Ageless zöldségek és gyümölcsök természetes kivonatainak egy teljesen egyedi kombinációját használja, amely maximális anti-oxidáns és öregedésnek ellenálló tápanyag-keveréket szolgáltat a bőr számára.

Ismert, hogy a Phytotáplálék a legerősebb, a legszínesebb gyümölcsökben és növényekben.

Az Ageless 12 különböző zöldség és gyümölcs Phytotáplálékának széles skáláját használja, amellyel megalkotta az optimális formulát:
Acai, Acerola Cseresznye, Fekete Áfonya, Goji, Szőlőhéj kivonat, Mangósteen, Noni, Gránátalma, Vöröskáposzta, Piros Ribizli, Piros Retek, Málna.Üzenetküldés
Ha kérdésed van keress,segítek!

E-mail címed:
Szöveg:


Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?FRLDKPQNtNx [ 2009-02-15 18:49 ]

3MrI12 mltopwchphsn, [url=http://qjnakfxkegay.com/]qjnakfxkegay[/url], [link=http://qktahkluutek.com/]qktahkluutek[/link], http://wczwftzqqkgv.com/
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!